Fler upplevelser/aktiviteter

Paddla kanot – I närheten finner du kanotleden Rönneå. Ge dig ut i en fantastisk natur glidandes i en kanot eller kajak och njut av lugnet och gemenskapen med familj, vänner eller kollegor.

Kanot & DressinKombinera kanot och dressin och få två upplevelser i en! Du slipper krångel med bilen då du kommer tillbaka till startplatsen med dressincykeln. En perfekt upplevelse för hela familjen.

Cykla dressin – Vill du uppleva något unikt ska du cykla dressin mellan Klippan och Ljungbyhed. Tur och retur är sträckan 13 kilometer lång och du tar dig fram genom natursköna ek- och bokskogar. Startplatsen är Stationen i Nybygget.

Turridning – Att få uppleva Söderåsens Nationalparks vackra natur från hästryggen är möjligt för både den erfarne ryttaren och nybörjaren.

Fiske – I närheten finns möjlighet att fiska i Odensjön, Sorrödssjöarna, Rönneå och i Klåveröd. För mer information Fiske – Destination Söderåsen (soderasen.com)

Golf – I Ljungbyhed finns en 18-håls bana med gemytlig atmosfär. Banan har hedkaraktär och ligger i ett naturskönt område.

Padel – Att spela padel blir allt mer populärt. I Ljungbyhed finns en utomhusbana på Ljungbyhed Park och i Klippan finns en padelhall. Läs mer; Klippan Padel (matchi.se)

Facebook
Instagram