Svenska English
booked.net
Skäralids Camping & Vandrarhem

Camping

Campingen ligger mycket naturskönt i ett gammalt stenbrott endast 300 meter från entrén till Söderåsens Nationalpark. Det är platsen framför allt för dig som söker efter en lugn och avkopplande miljö.

Med Skäralid som utgångspunkt har du nära till alla Skånes sevärdheter. Campingen är öppen från 13 april till den 14 oktober och erbjuder 48 platser med el samt 20 platser utan el. Servicehuset är nyrenoverat och håller en hög standard. Förutom dusch och toalett finns det bastu, kök och samlingsrum med TV. På campingen finns det stora grönytor, lekplats, grillplats och boulebana.

Campingplatsen är medlem i SCR Svensk Camping och för att bo på campingen skall du ha ett giltigt Camping Key Europe. Om du inte har ett eller behöver lösa ett nytt årsmärke hjälper vi dig i receptionen vid incheckningen. Årsmärket för 2018 kostar 160 kr om ni köper det i vår reception. Om du köper det via vår on-line bokningslänk på vår hemsida kostar den 150 kr och du kan börja använda kortet direkt samt att det är giltigt 12 månader från inköpsdatumet. Med ett Camping Key Europe erhåller du ett magasin med alla SCR-anslutna campingplatser och mängder av erbjudanden som verkligen kan löna sig. Läs mer på www.camping.se

Priser & bokning

Husvagn/Husbil/Tält inkl dusch......240kr/dygn

Elavgift.............................................50kr/dygn

Boka här

För priser för säsongsplats, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon 070-244 20 85.

Köp Camping Key Europe
Partners
Svenska Turistföreningen
Svensk Camping Riksorganisation
Booking.com
Hostelling International
Copyright © 2014 Skäralids Camping & Vandrarhem. Website developed by Mustang media